DordrechtProvincie     Zuid-Holland  
Gemeente   Dordrecht  
  

Bibelot

 
 
Bibelot
Wijnstraat 117
Dordrecht

Tel. 078-613.34.82
WebSite http://www.bibelot.net (2695x bekeken)

Bibelot is hét poppodium en hét uitgaanscentrum van Dordrecht voor jongeren vanaf 18 jaar. In Bibelot vinden regelmatig optredens plaats van populaire groepen als Krezip, Blof, de Dijk, Kane, Van Dik Hout en Within Temptation en bekende cabaretiers als Acda en de Munnik, Lebbis & Jansen en Arie & Silvester. Ook opkomende, minder bekende bands en regionale bands krijgen de kans om op het Bibelot podium in actie te komen. Vele artiesten hebben de voormalige kerk al ´de mooiste concertzaal van Nederland met de beste akoestiek´ genoemd. En niet voor niets...

Bibelot werkt al sinds haar oprichting in 1967 met alleen maar vrijwilligers. Tachtig mensen zetten zich wekelijks in om een aantrekkelijk programma en leuke avonden voor het publiek neer te zetten. Kom een keer kijken, dan kun je de unieke sfeer van Bibelot zelf ervaren!

Hou je van dansen? Dan moet je ook in Bibelot zijn, want onze dj´s draaien de beste dansmuziek, van rock tot dance en van hits uit de 70´s en 80´s tot punk. Zit je liever aan de bar om gezellig een drankje te drinken en met je vrienden bij te praten? Dat kan ook, want Bibelot heeft een eigen cocktailbar, de Bubbels.

Akties
Link bewaren | Stuur beheerder een bericht | Plaats in vuilnisbak
   
     

  Navigatie