DordrechtProvincie     zuid-holland  
Gemeente   dordrecht  
  

Zonnestudio Sterrenburg

 
 
Zonnestudio Sterrenburg
Winkelcentrum Sterrenburg, 1e etage thv parkeerdak
3318 JW Dordrecht
Plattegrond

Tel. 078 - 6 175 311
WebSite http://www.zonnestudio-sterrenburg.nl/ (3537x bekeken)
Email zonnestudio@zonnet.nl

WELKOM!
bij Zonnestudio Sterrenburg. Voor het hele jaar door goed en verantwoord zonnen kunt u altijd z bij ons binnenlopen! Toch raden wij u aan wel een afspraak te maken om teleurstelling te voorkomen. Wij reserveren graag voor u de gewenste zonnebank op de dag en het tijdstip dat het u het beste uitkomt!

AFSPRAAK maken en/of wijzigen
Als u bij ons een zonnebank heeft gereserveerd en u bent verhinderd, dan dient u de gemaakte afspraak uiterlijk 2 uur ervoor te annuleren of te wijzigen. Het niet nakomen van deze verplichting houdt in dat de gereserveerde tijd bij een volgend bezoek alsnog in rekening wordt gebracht!

KUUR/ABONNEMENT
U kunt per bezoek betalen, echter wij bieden u ook de mogelijkheid een kuur/abonnementskaart te nemen. U betaalt dan 10x vooruit en krijgt van ons 11,40 korting! De kuur/abonnementskaart moet u tijdens elk bezoek meebrengen en aan ons tonen.
Dit is uw betalingsbewijs.

BELANGRIJK
Bent u uw kuur/abonnementskaart kwijt of vergeten, dan berekenen wij u de gewone prijs voor zonnen! Om dit te voorkomen bieden wij u de mogelijkheid om uw abonnementskaart door ons in bewaring te laten nemen.

ZONNEBANK CRME
Tijdens het zonnen wordt uw lichaam aan een grote warmtebron blootgesteld. Het is verplicht uw lichaam goed in te smeren met een product dat ontwikkeld is voor zonneapparatuur, dus nooit met een beschermingsfactor!
Door onjuist gebruik van een zonnebank, evt. in combinatie met een (over)gevoelige huid, bestaat de mogelijkheid dat u verbrandt. Vraag ons daarom altijd om advies!

CONTACTLENZEN
Als u contactlenzen draagt, adviseren wij u deze voor het zonnen uit te doen. Het kan tijdens het zonnen irritatie en uitdroging van de ogen tot gevolg hebben en hoofdpijn veroorzaken.

Akties
Link bewaren | Stuur beheerder een bericht | Plaats in vuilnisbak
   
     

  Navigatie